Verhuur

Bij Van den Berg kunt u ook terecht voor machines die worden gebruikt in en om de tuin. Voor het gazononderhoud kan u bij ons terecht voor het huren van een verticuteermachine.

Een verticuteermachine of verticulator is een apparaat waarmee mos en dood gras (gazonvilt) verwijderd kan worden uit een gazon. Wanneer dit zogenaamde verticuteren of beluchten niet gebeurt, bestaat de kans dat het mos snel uitbreidt waardoor het gras verdrukt wordt. Nog een voordeel van verticuteren is dat water, lucht en voedsel makkelijker in de bodem doordringen, wat nodig is voor een gezond gazon. Ook krijgen de wortels meer ruimte om te groeien.

Voor onkruidbestrijding kan u bij ons terecht voor het huren van een onkruidborstelmachine.

Het lage eigengewicht van slechts 40kg en de extra grote wielen maken deze machine zeer wendbaar en licht te bedienen. Dankzij de nieuwe borstelkop, met 6 borstelelementen en snelwisselsysteem, borstelt hij ruim buiten de wielen. Verder is de machine voorzien van trillingdempers en een reductiekit wat het comfort verder verhoogt. De optioneel leverbare volledig gesloten spatkap beidt extra bescherming wanneer de gebruiker steentjes en ander objecten, die weggeslingerd kunnen worden, over het hoofd heeft gezien. Deze kap minimaliseert de kans op letsel of schade. Dankzij de uitneembare zijkant kunt u nog steeds langs muur, trottoirrand of andere objecten borstelen.

Voordelen van de Ariens onkruidborstelmachine ST622-Pro 370 ten opzichte van andere manieren van onkruidbestrijding zijn o.a.:
• Milieuvriendelijk.
• Direct resultaat.
• Te gebruiken bij ieder weer type.
• Ook de voedingsbodem wordt verwijderd.
• Lage aanschaf- en borstelprijs.
• In tegenstelling tot een bestrijding met chemicaliën kan de machine ook gebruikt worden in een niet groeizame periode.
Naast deze machines kunt u ook bij ons terecht voor:

Bladblazer
€ 35,00 per dag excl btw

Bosmaaier
€ 35,00 per dag excl btw

Verticuteermachine
€ 45,00 per dag excl btw

Onkruidborstelmachine
€ 50,00 per dag excl btw

Afspraken die wij met u maken als u bij ons een machine huurt:

- Schoon mee, schoon retour
- Met volle tank mee, volle tank retour
- Schade is voor eigen rekening
- 2-takt machines alleen tanken met Husqvarna XP2
- 4-takt machines alleen tanken met Husqvarna XP4
- Machines worden verhuurt mits ze aanwezig zijn
- Minimaal een halve dag huur